torsdag 18 mars 2010

Still here! ;)

Inget har hänt än ifall ni undrar varför jag inget skrivit sen igår morse. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu bara.. Händer ju inte så mycket här just nu.. ;)

Igår var jag ialla fall ute på en promenad runt kvarteret, det var det jag orkade typ.. Vilka sammandragningar jag fick när jag gick och det hade jag även resten av kvällen! Trapporna upp till lgh som inte varit något problem tidigare kändes helt fruktansvärda att gå i igår. Få se om jag tar mig ut en sväng här idag också. Jag behöver ju hjälp att klä på mig nu! Får inte på mig skorna själv så jag får passa på när K är hemma på lunch i så fall.. Ni ska se mina fötter!! Såå svullna! Mina tår ser ut som små prinskorvar! Ser riktigt roligt ut men det gör ju ont och drar i fötterna, inte skönt..

Nej nu blir det dusch och så får jag se om jag äntligen kan få till de där kladdkakemuffinsarna jag planerat göra i några dagar nu! ;)

Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Nu har räknaren börjat räkna uppåt istället hihi...
    Vaknade i natt av att Siri klöste på nya fina vagnen :( men som tur var blev det inget märke...Igår kväll hörde vi även ett litet pip från vagnen och så klart var det hon som hade gått och lagt sig där och hon tyckte nog det var en otroligt mysig plats för hon försökte maniskt att komma tillbaka när vi tog bort henne :)

    SvaraRadera
  2. Ja varje gång man kikar in här och det inte har skett en uppdatering på en dag så tror man att det har satt igång hihi.
    Nu tror jag att hon kommer att komma i helgen :)
    Kram kram fr Ulle.

    SvaraRadera