lördag 1 januari 2011

Gott Nytt År!

Hoppas ni haft en riktigt mysig jul och nyårsafton mina vänner! Jag har varit vääldigt dålig på att blogga de sista dagarna men det har varit fullt upp! Julhelgen spenderades i Onsala/Göteborg med Kalles släkt och vi hade det så mysigt så. Klara fick många fina paket men att sitta hos tomten var inte så roligt tyckte hon! ;)
Klara har åkt pulka för första gången i Onsala och tyvärr åkte hon även på ögoninflammation (hon är mycket bättre i ögonen nu) och så har hon busat med sina kusiner (mest med lilla kusin Oscar).

Sedan åkte vi tvärs över landet hem till mormor och morfar! :) Nyårsafton firade vi hos min syster med tre rätters middag och fyrverkerier, vi gick inte hem förrän kl 3! Klara sov så gott i mosters säng och sov när vi lade över henne i vagnen men när vi närmade oss mormor och morfar så vaknade hon och låg och tittade så gulligt på oss, lilla pluttan! Då blev det lite mer välling och sedan somnade hon igen kl 4! Vaknade kvart över åtta imorse, då var hennes mor liiite trött! ;)

Lovar att lägga upp lite bilder från helgerna någon dag framöver. Nu ska Klara och jag vara kvar i Västervik i två veckor, sååå underbart skönt! Men hennes pappa åker hem till Karlstad imorgon och det känns lite jobbigt faktiskt... men han ska på konferens i Berlin om ca en vecka och vara där i en vecka så då passar vi på att stanna kvar här! Kommer att bli vääldigt jobbigt för K att vara borta från sin lilla tjej.. Hon har blivit väldigt pappig den sista tiden, det tycker han är väldigt mysigt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar