fredag 17 december 2010

Virus?

Idag har jag ringt och pratat med BVC. Klara bajjade sju gånger igår så jag ville höra med dem vad det kunde vara, bättre att ringa en gång för mycket än för lite.. Hon jag pratade med sa att det är många som ringer till dem nu just för att deras barn bajsar så mycket! Det kan vara ett magsjukevirus som Klaris åkt på! Hon gav rådet att ge henne mycket vätska och ge henne mat som är förstoppande t ex banan och majs, så det har hon fått idag! Lilla rumpan var alldeles röd på henne igår stackarn för hon hade bajjat så mycket!

Än så länge har hon bara bajjat en gång idag så det har säkert lugnat ner sig, hopppas på det! Hon är så pigg i övrigt och det är ju skönt! Det som är tråkigt är att vi skulle åkt och hälsat på Sara och lilla Herman idag men fick så klart ställa in det.. Vi tar bussen ut till Hammarö nästa vecka istället! :)

Fredag igen då och en vecka kvar till julafton bara! Vart tar alla dagarna vägen? Ingen som vet ingen som vet! ;) Imorgon kommer söta pappa och ska hämta kissarna! De ska bo hemma hos mormor och morfar över jul då vi är i Göteborg! Skönt med lite semester för dom! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar