måndag 6 september 2010

Dagens!

Idag har det varit full fart! Den började med kiropraktorbesök! Då K var upptagen med intervjuer hela dagen fick Klarisen följa med! Det gick så bra så! Hon låg och snackade i vagnen medan hennes mamma blev knäckt! ;) Idag knackade det inte alls lika mycket som det gjort tidigare och Gunnar kunde även känna att jag är mycket mer rörlig i både rygg och nacke! Gött!

Efter det åkte vi till Ikea för att shoppa haklappar och en ny stekpanna! Självklart blev det mer grejer än så! Varför kan man aldrig gå ut med enbart de grejer man har planerat köpa från Ikea!? Det blev ialla fall även en söt röd-svart skallra, en boll, en pekbok (som Klara tycker är jätteroliga, helst speglarna i) och även lite grötskålar! :)

In till stan igen och då blev det lunch med sötisarna Lina, Stella, Mona och Markus! Mysigt! På onsdag ska vi även börja på babyrytmik tillsammans, det ska bli riktigt roligt! Jag tror Klara kommer att gilla det, hon älskar när vi sjunger för henne! :) Det blev även en vägning på BVC tillsammans innan vi mammor och bebisar skiljdes åt för denna gång. Klara väger nu 6940 gram! Stora tjejen! Snart har hon spräckt 7-kilos gränsen!

Nu är det snart dax för kudden känner jag! Jag har kännt hela dagen att en förkylning är på gång, usch vill helst slippa men var och varannan människa verkar vara förkyld nu så det är väl bara att gilla läget i så fall!

Oj vilket långt inlägg det blev idag! Hoppas ni orkar läsa! ;) Pöss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar