måndag 28 juni 2010

Sommar!

Nu känns det äntligen som att sommaren har kommit! Hoppas bara att den stannar!!

Idag har Klara och jag varit på träff med föräldragruppen. Det var intressant att höra hur de andra mammorna och papporna upplevt förlossning och tiden efteråt. Efter det gick vi till Vero och fikade med Stella och Lilly och deras mammor och pappor! Mysigt! Klara har dock VÄGRAT att ligga i vagnen idag! Hon har skrikit så fort jag lagt ner henne och så när jag tar upp henne blir hon tvärtyst och tittar nyfiket runtomkring. Hon är såå nyfiken! Från och med nu så måste jag börja ta med bärselen när jag går ut själv med henne, det är svårt att både hålla bebis och dra vagn. Idag fick jag som tur var hjälp av gulliga människor! :)

Klara har börjat prata! Hihi, ja inte riktigt prat såklart men gulligt bebisprat! :) Hon har sedan en tid haft lite ljud för sig men nu har hon börjat att jollra och det är sååå gulligt! När hon ammar så slutar hon tutta för att ligga och titta på mig och le och prata och sedan börjar hon tutta igen! Det är alldeles obeskrivligt härligt!

Det blev ingen vaccination idag utan tiden är framflyttad till nästa torsdag. Känns skönt för då har även K semester och är hemma ifall Klara har ont och får feber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar