måndag 6 juni 2011

Väääääästervik!!

Åhh vad gött vi har det här! Har helt glömt bort min blogg nästan och det känns skönt faktiskt! ;) Men nu tänkte jag göra ett snabbt inlägg ialla fall! Snart åker vi tillbaka till Karlstad igen men helst av allt vill jag stanna kvar! Tydligen är det molnigt och blåsigt i Karlstad, här är det varmt och soligt.. som vanligt! ;) Klaris trivs som fisken i vattnet, som vanligt, och fullkomligt ääälskar all uppmärksamhet hon får här! Det är bus som gäller hela tiden, och mamma och pappa kommer i andra hand det är mormor och morfar som är favoriterna! ;)

Vi firade pappa i lördags med äventyrsbana och restaurang, såå mysigt! Vi hade skogskamp ute på Lysingsbadet och sen fick pappa åka en linbana 9 meter över marken! Såå häftigt! Linbanan åker över en sjö 250 meter! Den vill jag också åka! När vi kommer hem i juli så ska vi gå höghöjdsbanan där ute som avslutas med linabanan, ska bli riktigt kul! På kvällen gick vi till restaurang Smugglaren! Riktigt god mat och Klaris hängde med heela kvällen! Charmade flera stycken på restaurangen och hon fick även smaka vaniljglass för första gången, det var mums!

Igår var Klaras sysslingar Ella och Elliot här och busade med Klara! Vad roligt de hade! Vi var även och hälsade på söta Astrid och hennes söta föräldrar en sväng. Tyvärr hann vi inte med att hälsa på alla som vi hade velat hälsa på denna gång, men vi åker ju tillbaka om ca en månad och stannar då längre.

Det var allt för nu! Kommer lägga upp lite bilder från helgen här sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar