torsdag 25 november 2010

Back in the city!

Igår kom vi hem till Karlstad igen! Det har varit väldigt skönt att åka bort till mamsen och pappsen ett tag, som alltid. Jag har ju haft väldigt väldigt ont så det har varit skönt att få avlastning. Medicinen börjar hjälpa riktigt bra nu, så skönt! I och med medicinen så har jag fått sluta amma tvärt. Men det har funkat jättebra. Klara har ju inte varit så intresserad ändå av att amma på sista tiden, det är nog bara jag som tycker att det känns jobbigt! ;) Nu kör vi ersättning och så funkar risvälling väldigt bra på kvällarna också! Ska ta och testa majs och havrevälling igen och se ifall det faller i smaken nu!

Förutom att Klarisen lärt sig tycka om mat så har hon även lärt sig att sätta sig upp själv från magläge/krypställning! Hon börjar även att krypa/hasa sig bakåt. Nu när vi var hemma i Västervik och hon satte sig upp så klappade vi alla i händerna. Nästa gång Klara satte sig upp klappade hon själv i händerna och kollade runt på oss att vi också gjorde det, sååå gulligt! :) Vinka och spela på läppen är också nya grejer som sötis kör med nu! :)

Nu rör det sig i sängen ser jag så dax att avsluta! Kram på er!

1 kommentar:

  1. Ja d blir väl dax att sluta amma när de inte är så intresserade längre. Men se såhär, du ammade ett tag å det e ju toppen! Ett tips e att blanda ut ersättningen m lite välling, det gjorde vi o tillslut var det ju bara välling i flaskan! Smaaart vettu ;) Vi ses imöra, kram p dig vännen!

    SvaraRadera