lördag 26 december 2009

God fortsättning alla vänner!


Hoppas ni haft en riktigt skön jul med många klappar och god mat! Här i Västervik har vi det så gött så! :) Slappar och äter god mat. Idag har jag, min mamma och syster varit på mellandagsrean och jag köpte mig 2 st mammatrosor! Kanske inte de snyggaste man kan hitta men jag tror de är riktigt sköna. Allt börjar sitta åt på mig konstigt nog! ;) Här kommer bilder på magen nu i vecka 28+4! Den börjar bli riktigt stor nu! Hihi!

2 kommentarer:

  1. Hej Tessan! Nu har jag tittat in i din blogg! Vet inte om mina datakunskaper räcker, men gör ett försök! Det känns kul att vara lite uppdaterad i er babyväntan och spännande att följa utvecklingen! Hoppas allt känns bra! Nu åker ni väl snart tillbaka till Värmland. Ha det bra och hälsa alla! Kram från moster!

    SvaraRadera
  2. God fortsättning! Idag tittade jag in för att kolla magen!! Den artar sig ju fint tycker jag! Hoppas allt är bra med er! Här har vardagen börjat igen. Men idag var det lite bättre väder att vara ute i på rasterna med barnen. Bara 3 minusgrader! Det kan man ju stå ut med! Kram från moster. Hälsa K.

    SvaraRadera