torsdag 24 februari 2011

Dagisångest!

Jag har nu varit och besökt fyra stycken dagis och fastnat för tre stycken. Nu är bara frågan vilket vi ska sätta som första, andra och tredje val?? Ett av dagiset (Slussvakten mittemot oss) har i åldrarna 1-5 och de andra två, Balder och Hybelejen på Herrhagen, har i ålder 1-3. Fröknarna på alla dagis verkar jättegoa och lokalerna är fräscha, Hybelejen och Slussvakten har ljusa, öppna rum. Ni som har era barn på dagis, kan ni inte skriva en kommentar om hur ni har det på era dagis, vad som är bra, mindre bra osv. Vilka åldrar är barnen i och hur fungerar det tycker ni?

Lillplutt sover förmiddag nu, sen blir det lunch för oss och efter det kompisträff! Klara ska få träffa Stella och Markus och leka lite och mammorna ska tjöta och fika! Mysigt! Imorgon kommer Klaras mormor och morfar, som vi längtar!! Och på söndag följer vi med till Västervik, det ska bli härligt att åka "hem" och träffa släkt och vänner!

1 kommentar:

  1. Hej på er!
    Jag skulle helt klar välja ett dagis som har en 1-5 års indelning för då slipper hon byta dagis igen sen och få ny fröknar och ny inskolning.Samtidigt får barnen lära sig att leka med barn i olika åldrar.Men kolla även hur de har öppen under sommaren och sånt så man inte står där och måste ta vissa veckor i semester för att dagiset är stängt.
    kram fr Kattis

    SvaraRadera