fredag 18 november 2011

Klara var jätteduktig hos doktorn och fi

Klara var jätteduktig hos doktorn och fick små presenter innan vi gick därifrån! :-) Doktorn lyssnade på henne och tog halsprov, hon var så duktig och gapade men blev ledsen när hon tog med spateln i halsen. Allt såg bra ut förutom sänkan som var lite hög. Om febern håller i sig på måndag så ska vi tillbaka. Precis innan och under tiden vi var hos doktorn så var Klara pigg och feberfri men när vi kom hem igen hade hon över 39 i feber! Nu har Hon precis ramlat ner från sängen och är ledsen, lillskrutta! Det blir snart sängen för Klara och en tv-kväll med lite vin, kex och ost för hennes föräldrar. Gött dä! :-)

2 kommentarer:

  1. Kikade de i öronen? Det gjorde de förstås, men det brukar ju vara en stående följdsjukdom här hemma, öroninflammation. ;) Hoppas hon kryar på sig snart lilla fian! Så tråkigt när de är sjuka. Förresten har sysslingen en likadan tröja! Lindex är bra. ;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Lille gumman, är hon fortfarande sjuk :( Vi saknar er jättemycket. Det är verkligen inte det samma utan er. Längtar till nästa helg. Ska bli så kul att träffa er igen. Hoppas hoppas hoppas ni kan besøk oss en helg också. PUSS O KRAM

    SvaraRadera