söndag 18 september 2011

Vår helg!



Har varit lugn! Klara vaknade igår med läskiga röd-blåa fläckar på höger tumme och prickar på handen. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och vi fick en tid till läkaren halv 8 igår kväll! Väl där fick vi även vänta i nästan en timme innan det var vår tur. Men Klaris tyckte det var jättekul i väntrummet med leksaker och andra barn, nästan som dagis! ;) Läkaren kunde inte säga exakt vad det kan vara, bara att vi skulle avvakta och se om det sprider sig och även smörja med miniderm. Idag tyckte både Kalle och jag att fläckarna/utslagen blivit något mindre, men de är fortfarande kvar. Hon är pigg för övrigt förutom en snorig näsa!
Igår var vi även hos Cathrine och fikade, det var mysigt! Söta Emelie och Sara var där också, de har inte sett Klara sen hon var bebis så de tyckte att hon blivit en stor tjej! Och Klara älskade all uppmärksamhet såklart! :)
Bilderna är från idag! Kompisarna Klara och Ceasar busade i en tom flyttkartong! Hihi! Kalle håller på med renovering av lilltoan och jag har börjat att rensa lite i arbetsrummet. Det känns som ett evighetsprojekt men tanken är att vi ska rensa ut allt utom garderoberna och att det ska bli Klaras sovrum. Klart hon ska ha ett eget sovrum nu tills vi flyttar och då kommer hon få ett alldeles eget mysigt rum! en dusch blev det också för lillsmulis ikväll så hon är fin till dagis imorgon! :)
Nej nu är det kudden som gäller! Natti natt mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar